Απίστευτο υβρεολόγιο από Βραζιλιάνο αξιωματούχο -«Κλόουν», «γκέι» ο Μακρόν, «δράκος» η Μπριζίτ | dete

Απίστευτο υβρεολόγιο από Βραζιλιάνο αξιωματούχο -«Κλόουν», «γκέι» ο Μακρόν, «δράκος» η Μπριζίτ

H φωτιά που άναψε ο Ζαϊχ Μπολσονάρου στις σχέσεις Βραζιλίας-Γαλλίας με τις φραστικές επιθέσεις κατά του Εμανουέλ Μακρόν δεν λέει να σβήσει με τον πρεσβευτή του τουρισμού της λατινοαμερικανικής χώρας να εκτοξεύσει νέες, αδιανόητες ύβρεις και απειλές κατά του Γάλλου προέδρου και της συζύγου του, Μπριζίτ.

Ζηλεύοντας τη... δόξα του Ζαϊχ Μπολσονάρου στην κόντρα του με τον Γάλλο πρόεδρο για την κριτική που ασκεί ο τελευταίος στις Αρχές της Βραζιλίας για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο, ο Ρέντσο Γκρασίε απειλεί, μάλιστα, σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter, να «πνίξει» τον Μακρόν. «Η μόνη φωτιά που μαίνεται είναι εκείνη στις καρδιές των Βραζιλιάνων και του προέδρου μας, ρε κλόουν. Έλα εδώ και θα σε πιάσουμε απ’ το σβέρκο, αυτό το σβέρκο της κότας. Δεν με ξεγελάς», είπε ο 52χρονος πρώην αθλητής Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, που διορίστηκε στη θέση του τον περασμένο μήνα από τον Μπολσονάρου.

 

Συνεχίζοντας το υβρεολόγιό του ο Γκρασίε υποστήριξε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα UOL ότι οι πυρκαγιές στον Αμαζόνιο είναι «ψεύτικες» και πλήττουν τον τουρισμό της χώρας λόγω των ψεμμάτων που διαδίδει μια ομάδα κλόουν. «Αυτή η συμμορία των κλόουν ανοίγουν τα στόματά τους μόνον για να μιλήσουν άσχημα για τη χώρα μας», είπε αναφερόμενος στον Εμανουέλ Μακρόν. «Φυσικά πολλοί θα εκπλαγούν, θα νομίσουν ότι τον αποκάλεσα "κότα" επειδή αμφισβητείται ο ανδρισμός του, αλλά όχι. Έχω συναντήσει πολλούς αρρενωπότερους γκέι στο παρελθόν από αυτόν τον ανόητο.»

«Δράκος» η Μπριζίτ
Και συνέχισε το απίστευτο παραλήρημα αποκαλώντας δράκο την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ. «Θα σας θέσω μια ερώτηση. Είναι όμορφη ή άσχημη η γυναίκα του; Θα πηγαίνατε μαζί της. Όταν ασκείτε κριτική στη χώρα μας να είστε έτοιμη να ακούσετε έναν σωρό βλακείες και για τους συγγενείς σας. Το γεγονός ότι κοιμάται με τον δράκο δεν τον καθιστά ειδικό στις πυρκαγιές. Είναι άσχημη αδελφέ μου», είπε.
Πηγή: iefimerida.gr