“Αν ο Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε, θα σας κάψουμε ζωντανούς” | dete

"Αν ο Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε, θα σας κάψουμε ζωντανούς"

Kαταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της 14 Μαΐου κουκουλοφόροι, ενώ νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού.

Στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Athens.indymedia.org, πριν από λίγο υπήρξε ανάληψη ευθύνης για την συγκεκριμένη ενέργεια η οποία υπογράφεται από την ομάδα «Χαοτική Συγχορδία».

Οι υπογράφοντες μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι: «Λίγο πριν τις 4, ενώ η πόλη ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι και οι μπάτσοι στη νοχελικότητά τους, τους ξυπνήσαμε με την εκκωφαντική μελωδία της φωτιάς την οποία τέλεια συνόδευσαν φωνητικά με τα υψίφωνα ουρλιαχτά τους.

Το θέαμα ολοκλήρωσαν ο κρουστός ήχος της έκρηξης από τα γκαζάκια και κάποιοι όχι και τόσο τυχεροί μπάτσοι που αναγκάστηκαν, λουσμένοι από φλόγες, να χορέψουν στις πυρήνες νότες και να καταλήξουν τελικά στο νοσοκομείο». Ενώ συμπλήρωσαν στο κείμενό τους ότι «αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε οι συνέπειες θα είναι μη διαχειρίσιμες. Θα σας κάψουμε ζωντανούς».