Αντιρρίου – Ιωαννίνων: Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η μηχανοκίνητη διαμαρτυρία για την καρμανιόλα | dete

Αντιρρίου – Ιωαννίνων: Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η μηχανοκίνητη διαμαρτυρία για την καρμανιόλα

«Η ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α) δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Αιτία για τη νέα κινητοποίηση είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση, η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟΤ.Α. είναι να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων. Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τέσσερις συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εκπροσώπους φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου, στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!».

Το θέμα είχε αναδείξει η εφημερίδα «Συνείδηση» από τις 8 Δεκεμβρίου, ενώ υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη το πρωί, θα προηγηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων Φορέων και Αρχών της περιοχής στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, την οποία συγκάλεσε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος, θέμα που επίσης ανέδειξε η «Συνείδηση».

Πηγη: sinidisi.gr