Ανατροπή-φωτιά στο GNTM 2 | dete

Ανατροπή-φωτιά στο GNTM 2

Έντονη φημολογία υπήρξε τις τελευταίες εβδομάδες για «εισβολή» ενός πολύ μεγάλου ονόματος στο χώρο της μόδας, στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model. To συγκεκριμένο πρόσωπο έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη και τα νέα μοντέλα του GNTM θα έχουν σίγουρα πολλά να μάθουν.

Στο ριάλιτι μοντέλων του Star ετοιμαζόταν λοιπόν να μπει, σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, η Βίκυ Κουλιανού.

Το πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δέχθηκε πρόταση από τους ανθρώπους της παραγωγής του GNTM και αποκάλυψε τον λόγο που τελικά αρνήθηκε, σε συνέντευξη που έδωσε στο «ΤV Έθνος».

Κυρία Κουλιανού, σας έγινε πρόταση συνεργασίας από την παραγωγή του GNTM;

Ναι μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω ως γκεστ στο GNTM, αλλά τελικά δεν θα πάω γιατί δεν προλαβαίνω λόγω των καλοκαιρινών μου διακοπώ

Αν σας γίνει πρόταση σε άλλη χρονική στιγμή θα το σκεφτείτε;

Είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι ταιριάζει πολύ σε μένα και έχω να δώσω πράγματα, οπότε μπορεί μέσα στον χειμώνα να συνεργαστούμε και να κάνουμε πράξη όσα συζητήσαμε.

Το Greece’s Next Top Model το παρακολουθείτε;

Ναι, φυσικά, το έχω δει πάρα πολλές φορές.

Και η γνώμη σας ποια είναι;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Δύο άτομα που ξεχωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να θέλω να θίξω τους υπόλοιπους, είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρώ ότι έχει φοβερή αισθητική και είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Επίσης, η Βίκυ Καγιά, την οποία γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την αγαπώ πάρα πολύ για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει.