Αναστασοπούλου για Λούλη – Συγνώμη, αλλά λέει μπούρδες | dete

Αναστασοπούλου για Λούλη - Συγνώμη, αλλά λέει μπούρδες

Καβγά δια τηλεοράσεως για τους ηθοποιούς Χρήστο Λούλη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η αρχή έγινε από τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος δήλωσε πως πως δεν θεωρεί τους πάντες ως συναδέλφους του.

Ο ηθοποιός  Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτολγου, όπου με ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως «είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου».

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα τη συνέντευξη και τον παραδέχθηκα στο τέλος. Ένας άνθρωπος που βγαίνει και λέει με τόσο μεγάλο θάρρος ότι “είμαι μισάνθρωπος και βγαίνω και το λέω”, λες εντάξει, λες μπούρδες, αλλά οκ, αφού το παραδέχεσαι» και συνέχισε με τα εξής:

«Χωρίς να θέλω να θίξω τον Χρήστο, γιατί είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, λέει, μπούρδες. Εγώ όσους μεγάλους ηθοποιούς έχω γνωρίσει δεν λένε τέτοια. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Χρήστο. Εμένα μου αρέσει το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων».