Αναστασία Γερολυμάτου: Fit στα 81 της θα κάνει το Κεφαλλονιά-Κυλλήνη με σερφ – Το μήνυμά της – ΦΩΤΟ | dete

Αναστασία Γερολυμάτου: Fit στα 81 της θα κάνει το Κεφαλλονιά-Κυλλήνη με σερφ - Το μήνυμά της - ΦΩΤΟ

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. H 81 ετών, λάτρης του windsurf, Αναστασία Γερολυμάτου, ξεκινά το Σάββατο από την Κεφαλλονιά ένα ταξίδι-στοίχημα με τον εαυτό της.

Από την Κεφαλλονιά όπου ζει, θα αποπειραθεί να κάνει τον διάπλου από Σκάλα Κεφαλλονιάς, απέναντι στην Κυλλήνη, σε μια προσπάθεια να κερδίσει ένα στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτόν της τα τελευταία 41 χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή κάνει σερφ.

Από την Κεφαλλονιά στην Κυλλήνη με σερφ
Καιρού επιτρέποντος το ταξίδι των 18 ναυτικών μιλιών θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί.

γυναικα με μαγιο
Η 81 ετους Αναστασία έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της και θέλει να περάσει και ένα μήνυμα τόλμης και αποφασιστικότητας
Η ερασιτέχνης αθλήτρια και αυτοδίδακτη εκ πεποιθήσεως Αναστασία αναμένεται να φτάσει στη Πελοπόννησο σε τέσσερις ώρες. Την Αναστασία θα συνοδεύουν ένας γιατρός, ένας σκηνοθέτης ειδικευμένος σε λήψεις με drone, ο κυβερνήτης, δύο έμπειροι του windsurf και ο μάνατζερ και διοργανωτής της όλης δράσης.

«Εκανα εξετάσεις και έκαψα το μηχάνημα» λέει η 81χρονη
«Δεν ανησυχώ καθόλου για την ασφάλειά μου», είπε η Αναστασία, «έκανα εξετάσεις κι έκαψα το μηχάνημα».

γυναικα με σερφ
Η Αναστασία στα 81 της κάνει καθημερινά σερφ. «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός» λέει
Ο διάλπους αυτός φυσικά δεν γίνεται για λόγους αναψυχής. Ως ένα είδος ακτιβισμού ο διάπλους της της 81 ετών γυναίκας, θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, τόλμης και αποφασιστικότητας στο Πανελλήνιο.

γυναικα με σερφ
Ενα ηχηρό μήνυμα σε όλους. «Οταν θέλουμε, μπορούμε»