Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του – Χειροκροτούσε η Νατάσα Καλογρίδη | dete

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του – Χειροκροτούσε η Νατάσα Καλογρίδη

Με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη και η σύντροφος του, Νατάσα Καλογρίδη άρχισε να χειροκροτά!

click4more

Να σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο η Μαρία Ελένη όσο και η ξανθιά ηθοποιός συμπαραστέκονταν θερμά στον διακεκριμένο νομικό, είτε έξω από το ανακριτικό γραφείο είτε στο δικαστήριο, και βρίσκονταν στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου σε αυτήν την περιπέτεια από την πρώτη στιγμή.

Νωρίτερα, στο Εφετείο της Αθήνας έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των δύο δικηγόρων, δηλαδή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αλλά και του Θεόδωρου Παναγόπουλου, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την απόφαση των δικαστικών αρχών, που ήταν τελικά ευνοϊκή.

Οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, δικηγόροι, έδωσαν πολύωρες απολογίες ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρνούμενοι τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της απόπειρας εκβίασης.

Λυκουρέζος: Τι είπε ο δικηγόρος του

Ο Θρασύβουλος Κονταξής, δικηγόρος του Αλ. Λυκουρέζου, αμέσως μετά την απόφαση του ειδικού εφέτη ανακριτή και του εισαγγελέα, να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο εντολέας του ανέφερε «επειδή λείπει η έννοια του γεγονότος από αυτή την υπόθεση αλλά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ασφυκτικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Λυκουρέζος – Παναγόπουλος: Η απόφαση των δικαστικών Αρχών

Οι δύο δικηγόροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Στον Αλ.Λυκουρέζο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και της εγγύησης 50.000 ευρώ. Στον Θ. Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.