Αίγιο: Στο πλευρό του Δ. Καλογερόπουλου για τα σκουπίδια οι βουλευτές της Αχαϊας | dete

Αίγιο: Στο πλευρό του Δ. Καλογερόπουλου για τα σκουπίδια οι βουλευτές της Αχαϊας

Tην Δευτέρα 2-9-2019 στις 14.00 το μεσημέρι, μετά από πρόσκληση του νέου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, συνάντηση με τους Βουλευτές του Νομού Αχαΐας.

Παρόντες ήταν οι Βουλευτές κ.κ. Άγγελος Τσιγκρής, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, Κωνσταντίνος Μάρκου και ο εκπρόσωπος του κ. Γεωργίου Παπανδρέου, Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ανταλλαγή απόψεων για εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της Αιγιάλειας, με προεξάρχον θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων. Υπήρξε πολύ γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Όλοι οι βουλευτές όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αιγιαλείας, δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν το αίτημα του Δήμου για έκτακτη επιχορήγηση και ότι θα είναι αρωγοί στη διεκδίκηση χρηματοδότησης.

Επίσης δήλωσαν ότι θα είναι υποστηρικτές όποιου σχεδίου εκπονηθεί από τον Δήμο για την διαχείριση των απορριμμάτων. Προτάθηκε, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, να γίνει συνάντηση με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων, με δεδομένο ότι το πρόβλημα των απορριμμάτων είναι κοινό.

Ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος εξέφρασε την βαθιά ικανοποίηση του για  την άμεση ανταπόκριση των Βουλευτών Αχαΐας και δήλωσε  ότι προσδοκά ουσιαστική και συνεχή συνεργασία στο μέλλον.