Αίγιο: Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο επικεφαλής του δημοτικού “συνοικεσίου” | dete

Αίγιο: Δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο επικεφαλής του δημοτικού "συνοικεσίου"

"Τέλος χρόνου" καταγράφεται και επισήμως πλέον, για τη διαβόητη κοινή κάθοδο των δημοτικών παρατάξεων, του δημάρχου Θ. Παναγόπουλου και του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης Στ. Θεοδωρακόπουλου, αφού ο επιλεγείς κοινός επικεφαλής τους Μιχάλης Κωνσντατίνου, δεν θα είναι οριστικά πια υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.
Από τις καρδιολογικές εξετάσεις στις οποίες προέβη στην Αθήνα, μετά από ξαφνική ταλαιπωρία που είχε με την υγεία του, κατέληξαν στο ότι δεν του επιτρέπεται να βιώσει την προεκλογική ένταση, κάτι για το οποίο ήδη έχει ενημερώσει και τις δύο πλευρές.
Απόψε, εκτός απροόπτου, αναμένεται να συνεδριάσει η ομάδα των δημοτικών συμβούλων του κ. Θεοδωρακόπουλου, χωρίς να αποκλείεται εκ του μηδενός νέος κύκλος επαφών με τη δημοτική αρχή για να επιλέξουν νέο αρχηγό.
Φημολογία των τελευταίων ωρών, θέλει τον τ. δήμαρχο Στάθη Θεοδωρακόπουλο να ξανασκέφτεται να ηγηθεί, αν και μέλη της άλλης πλευράς βλέπουν εν μέρει θετικά και μία υποστήριξη της υποψηφιότητας του Χρ. Γούτου, χωρίς αυτό να έχει αποφασιστεί ως επίσημη εναλλακτική της πλειοψηφίας, αφού ο Θ.Παναγόπουλος διαφωνεί κάθετα σε κάτι τέτοιο