ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ – Έκανε κόκα μπρος στα μάτια της! | dete

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ - Έκανε κόκα μπρος στα μάτια της!

Δεν πίστευε στα μάτια της γνωστή Πατρινή δημοσιογράφος η οποία ταξίδευε πριν από λίγες ημέρες με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς από Πάτρα με προορισμό  την Κυλλήνη και από εκεί το Αργοστόλι, προκειμένου να περάσει τις διακοπές της με φιλικό πρόσωπο στο αγαπημένο νησί του Ιονίου.

Στο λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο των 4 το απόγευμα επικρατούσε ηρεμία. Στο ύψος της περιοχής των Λεχαινών,  η Πατρινιά επιβάτης, διαπίστωσε ότι στο ακριβώς απέναντι κάθισμα, όπου καθόταν μόνος του ένας άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών, κάτι δεν πήγαινε και τόσο καλά.

 

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ

Ο συγκεκριμένος τύπος, ο οποίος ήταν Έλληνας, κατέβασε το τραπεζάκι που βρίσκεται μπροστά σε κάθε θέση του λεωφορείου και στη συνέχεια έβγαλε κάτι από την τσέπη του. Αυτό το κάτι το άπλωσε πάνω στο τραπεζάκι και άρχισε να το χωρίζει σε γραμμές. Στη συνέχεια, σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα και σαν να μην ήταν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, αλλά στο μπάνιο του σπιτιού του, άρχισε να σνιφάρει τις γραμμές.

Έκανε χρήση κοκαϊνης σε δημόσια θέα χωρίς να ενδιαφέρεται στο ελάχιστο για τους άλλους  επιβάτες και ιδίως για την ακριβώς διπλανή του που τον παρατηρούσε.

Και σαν να μη έφτανε όλο αυτό, ακολούθησε όλο το..τελετουργικό. Έβαλε στη συνέχεια σάλιο στο δάχτυλό του, μάζεψε όλη τη σκόνη που είχε απομείνει στο τραπεζάκι και την έφερε στη γλώσσα του. Ακολούθως, συνέχισε κύριος τη διαδρομή σαν να μην έτρεχε τίποτα. Κατέβηκε στην Κυλλήνη, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και αποβιβάστηκε στο Αργοστόλι.

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Η Πατρινή δημοσιογράφος δεν μπορούσε να πιστέψει τη σκηνή της οποίας έγινε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ θα έχει να το λέει στους φίλους της, ότι εν έτει 2019, μπορείς σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ να βρεθείς ενώπιον μιας τέτοιας κατάστασης και να πάρεις… μαθήματα χρήσης κόκας σε  real time, πάνω σε ένα τραπεζάκι από αυτά που χρησιμοποιείς για να αφήνεις τον.. καφέ και το κινητό σου.

Το δίλημμα στην παρούσα φάση είναι το εξής: Τι κάνεις αν βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση; Το καταγγέλλεις; Και που; Στον οδηγό του ΚΤΕΛ; Και ποιος σας προστατεύει στην περίπτωση που ο χρήστης εξαγριωθεί μέσα στο λεωφορείο; Έλα ντε.