ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ: Ποδοσφαιριστής στο Ζαβλάνι, υπάλληλος στο ΠΠΓΝ, οικογενειακή επιχείρηση στην Αγυιά και φοιτητής στο ΤΕΙ Πατρών! | dete

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ: Ποδοσφαιριστής στο Ζαβλάνι, υπάλληλος στο ΠΠΓΝ, οικογενειακή επιχείρηση στην Αγυιά και φοιτητής στο ΤΕΙ Πατρών!

Ο Αντώνης Καρπάνος μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στο Ζαβλάνι/Αίας για να ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Ο έμπειρος παίκτης μιλώντας για την μεταγραφή του στην ομάδα τόνισε  «Επέλεξα να πάω στο Ζαβλάνι γιατί είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα. Έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν στην ομάδα και θα είναι εύκολο για μένα. Ήμουν στην ομάδα και την περσινή χρονιά στην Α κατηγορία αλλά επαγγελματικοί λόγοι με ανάγκασαν να φύγω και να παίξω στην Περιβόλα και στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας». Ερωτηθείς αν στόχος του Ζαβλανίου θα είναι η άνοδος τόνισε «ΤοΖαβλάνι/Αίας είναι υποχρεωμένο να πρωταγωνιστήσει φέτος και να διεκδικήσει την επάνοδο του στην Α κατηγορία. Δεν έγιναν πολλές μεταγραφές, επέστρεψαν και κάποια παιδιά και όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για το καλύτερο. Σίγουρα η εμπειρία του προπονητή και η καλή σχέση που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια με τους παίκτες θα παίξει σημαντικό ρόλο».  Ο Αντώνης Καρπάνος, που είναι πατέρας δυο παιδιών, πάντως καταφέρνει να συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού είναι υπάλληλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, παράλληλα διατηρεί με την σύζυγο του παιχνιδότοπο με καφετέρια στην περιοχή της Αγυιάς αλλά και τις φοιτητικές του υποχρεώσεις καθώς ακόμα σπουδάζει στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  του ΤΕΙ Πατρών και ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο του. Όμως βρίσκει χρόνο για όλα και θα είναι συνεπής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το Ζαβλάνι/Αίας αφού θέλει να βοηθήσει την ομάδα του με όλεςτις δυνάμεις του.