ΑΝΑΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Ανάβει φωτιές η αποχώρηση Μαυραγάνη | dete

ΑΝΑΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Ανάβει φωτιές η αποχώρηση Μαυραγάνη

Η αποχώρηση του Γιώργου Μαυραγάνη, πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και εκ των εμπίστων προσώπων του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την διεκδίκηση μια θέσης στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό στον νομό και «ανάβει φωτιές» στις τάξεις ορισμένων άλλων υποψηφίων.

Άσχετα από το αν θα κατόρθωνε να εκλεγεί σε περίπτωση που αποφάσιζε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο, ο πρώην υπουργός είναι πολιτικά υπολογίσιμη δύναμη στην Αχαΐα, με έμπειρη ομάδα συνεργατών και πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας που θα του έδιναν έναν από τους τρεις σταυρούς στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ήδη, άλλοι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι (πιθανώς και οι εν ενεργεία βουλευτές) καταστρώνουν τα σχέδιά τους για το πώς θα προσελκύσουν όχι μόνο ψηφοφόρους, αλλά και συνεργάτες του Γιώργου Μαυραγάνη.

Στην κούρσα αυτή προφανώς ξεχωρίζει ο Παναγιώτης (Τάκης) Αντωνόπουλος, πολιτικό στέλεχος με εμπειρία δεκαετιών στα πολιτικά δρώμενα της Αχαΐας, επί μακρόν συνεργάτης του Βασίλη Μπεκίρη και του Μιχάλη Μπεκίρη, από τα γραφεία των οποίων αναδείχθηκε, διακρινόμενος επανειλημμένως για το ήθος και την εργατικότητά του. Όπως είχε δημοσιεύσει το dete.gr, από τον περασμένο Απρίλιο ο κ. Αντωνόπουλος είχε αναλάβει διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Γιώργου Μαυραγάνη, γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και είχε ενισχύσει κατά πολύ την εικόνα του πρώην υπουργού.

Με την αποχώρηση που αιφνιδίως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες, τόσο ο κ. Αντωνόπουλος, όσο και άλλοι συνεργάτες του κ. Μαυραγάνη βρίσκονται στο «στόχαστρο» άλλων πολιτικών γραφείων, για προφανείς λόγους, ενώ και οι ίδιοι αναζητούν την επόμενη πολιτική τους στέγη.