Όλα όσα είπε από την Πάτρα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης | dete

Όλα όσα είπε από την Πάτρα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας παρέθεσε σήμερα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της παράταξης, Δημήτρης Καιρίδης.
«Επισκέπτομαι σήμερα την αγαπημένη μου Πάτρα, θέλοντας να στείλω ένα μήνυμα ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών», δήλωσε ο Δ. Καιρίδης και πρόσθεσε: «Το μήνυμα αυτό είναι ότι η Ευρώπη είναι η οικογένειά μας και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που εκφράζει την Ευρωπαϊκή κανονικότητα. Είμαστε η παράταξη που επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, πιστώνεται την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά και η παράταξη που υπερασπίστηκε σε δύσκολες στιγμές το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Είμαι σίγουρος ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η παράταξη των Αντενάουερ, Σουμάν και Ντε Γκάσπερι, θα ενισχυθεί στις προσεχείς Ευρωεκλογές».
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στους στόχους που θα τεθούν στην Ευρωβουλή μετά από μια ενδεχόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας: «Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση και η θωράκιση της Ευρωζώνης. Με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα μείναμε εκτός ποσοτικής χαλάρωσης. Είναι προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη η μείωση της φορολογίας και η ανακούφιση της μεσαίας τάξης, πολιτών και επενδυτών. Η ανάπτυξη θα έρθει μόνο με επενδύσεις. Επίσης, αποτελεί προτεραιότητα και η προστασία των Ευρωπαϊκών-ελληνικών συνόρων. Αλλά και εσωτερικά, θέλουμε ασφάλεια, τάξη και πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας. Στις προσεχείς εκλογές ο λαϊκισμός σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να ηττηθεί. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σαν Ελληνες ότι ο λαϊκισμός ηττάται. Ο λαϊκισμός είναι στην ουσία Ευρωσκεπτικισμός και ο Ευρωσκεπτικισμός είναι στην ουσία λιγότερη Ευρώπη. Η επιλογή του 2019 δεν αφορά μόνο μια 4ετία, αφορά το μέλλον. Τέλος στη δημαγωγία, στα ψέματα, στη συνωμοσιολογία και στις αυταπάτες. Καλούμαστε να αποφασίσουμε τι θέλουμε: Ανάταση ή στασιμότητα. Θέλουμε να εκτιναχθεί το ελατήριο της Οικονομίας ή να διαλυθεί; Ο πληθυσμός γηράσκει, η χωρα οδηγείται σε τέλμα και παρακμή και πολύ φοβάμαι και για μια εθνική περιπέτεια... Εχουμε μόνο μια σφαίρα στο ρεβόλβερ μας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε σωστά».
Ο Δ. Καιρίδης εξεπάλυσε και επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα: «Επειδή βρίσκομαι σε μια πόλη που φημίζεται για το Καρναβάλι της, το οποίο έχω ζήσει και από κοντά, θα τολμούσα να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο απόλυτος πολιτικός Καρνάβαλος. Αξιοπιστία δεν είναι Τσίπρας ή Σαλβίνι, αυτοί έρχονται ως ροτβάιλερ και φεύγουν ως κανίς. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία καταγγέλοντας την λιτότητα, επέβαλε υπερλιτότητα και τώρα έχουμε υπερυπερυπερλιτότητα.... Το τελευταίο τους όπλο είναι η παροχολογία, που είναι πιο παλιό και από το παλιό. Θα σκάσει κι αυτό στα χέρια τους όπως έσκασαν η σκανδαλολογία, η λασπολογία και τα περί ακροδεξιάς ΝΔ... Μίλησαν για ακροδεξιά, αυτοί που συγκυβέρνησαν μαζί της και που την θέλουν ισχυρή. Ο λαϊκισμός είναι ίδιος είτε είναι αριστερός, είτε είναι ακροδεξιός. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να βρει αξιόλογες προσωπικότητες για την συμπλήρωση του Ευρωψηφοδελτίου του και κατέληξε σε επιλογές λάιφ στάιλ».
Την παρουσίαση έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας και υπεύθυνος Παραγωγικών Τάξεων, Νίκος Καρακίτσος, ενώ «παρών» έδωσαν και στελέχη και μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.