«Έφυγε» ο φαρμακοποιός Ν. Κοντογιαννάτος | dete

«Έφυγε» ο φαρμακοποιός Ν. Κοντογιαννάτος

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού Αμαλιαδίτη φαρμακοποιού Νίκου Κοντογιαννάτου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στα 67 του χρόνια. Ο Νίκος Κοντογιαννάτος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο, έχοντας δίπλα του, τους δικούς του ανθρώπους έδινε με γενναιότητα τον δικό του καθημερινό αγώνα με αξιοπρέπεια.

Άνθρωπος που αγαπούσε τον συνάνθρωπο, το αποδείκνυε καθημερινά στο φαρμακείο του στο κέντρο της Αμαλιάδας. Η μοίρα τον «χτύπησε» πριν 10 χρόνια και τότε κατέφερε μετά από μια μεγάλη δοκιμασία να βγει νικητής.

Υπομονετικός και διακριτικός προσπαθούσε να ξεπερνά με θάρρος τα προβλήματα, όμως το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Τις τελευταίες 15 ημέρες νοσηλεύονταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Πάτρας και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η «είδηση» του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη, όχι μόνο στην Αμαλιάδα, αλλά και στην περιοχή του κάμπου και όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον φαρμακοποιό και άνθρωπο Νίκο Κοντογιαννάτο.

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στην Αμαλιάδα, ενώ θα ταφεί στο νεκροταφείο Αυγείου.

Patrisnews