Έτσι προετοιμάστηκε η «παρέλαση» των κοριτσιών αλά Μόντι Πάιθον, που ξεσήκωσε αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Έτσι προετοιμάστηκε η «παρέλαση» των κοριτσιών αλά Μόντι Πάιθον, που ξεσήκωσε αντιδράσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Η ανορθόδοξη «παρέλαση» της ομάδας κοριτσιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, την 28η Οκτωβρίου, εξακολουθεί να πυροδοτεί αντιδράσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Για τα όσα συνέβησαν στην παρέλαση τοποθετήθηκαν η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ο δήμαρχος και εκπρόσωποι κομμάτων. Πέρα από όσους καταδίκασαν την ενέργεια, υπήρξαν και φωνές, όπως της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που υποστήριξαν το δρώμενο στην παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ομάδα κοριτσιών που κατάφερε να «παρεισφρήσει» στην παρέλαση έδωσε τελικά τις δικές της εξηγήσεις, με ένα κείμενο που ξεκινούσε με τη φράση:

«Στρατιωτάκια ακούνητα, μέρα ή νύχτα;
Στρατιωτάκια ακούρδιστα, μέρα ή νύχτα;»

Το βίντεο λίγο πριν την επεισοδιακή παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφειας
Τα κορίτσια που πρωταγωνίστησαν στην αλά Μόντι Πάιθον παρέλαση έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα βίντεο που απεικονίζει την προετοιμασία τους, λίγα λεπτά προτού βγουν στη… σκηνή.

Στο βίντεο, οι 10 νεαρές κοπέλες, εμφανίζονται να τακτοποιούν τη σημαία που κρατούσε η «σημαιοφόρος» και να ρυθμίζουν -με εμφανές άγχος- τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα αναρτήθηκαν, αρχικά, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΠΡΙΝ. Το βίντεο από τα «παρασκήνια» δείχνει ακόμα και τη στιγμή που καταφέρνουν να μπουν στο κυρίως «σώμα» της παρέλασης.

Δείτε το βίντεο από την παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας:

Τα 10 «ακούρδιστα στρατιωτάκια» της παρέλασης μιλούν τα ίδια για την παρέμβαση που έκαναν

Δείτε το βίντεο της ευρηματικής και πολυσυζητημένης παρέμβασης στην παρέλαση του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας που μοιράστηκαν μαζί μας τα "10 στρατιωτάκια της υπο-κριτικής τέχνης"

Geplaatst door ΠΡΙΝ op Woensdag 30 oktober 2019

Πηγή: iefimerida.gr