Για την ιστορία, να θυμίσουμε το αλαλούμ που είχε δημιουργηθεί πριν από μερικές μέρες, όταν το συγκρότημα με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε τη χώρα μας στους σταθμούς της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας του. Τότε οι Slayer ανακοίνωναν ότι θα βρεθούν στη σκηνή του Rockwave Festival (την ίδια ημερομηνία), χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα από τη διοργανώτρια εταιρεία.

Θέλουν οι Slayer να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει, με λίγα λόγια, και έτσι μετά από λίγες ώρες, η μπάντα τροποποιεί την επίμαχη ανάρτηση αφαιρώντας την ελληνική συναυλία και αφήνοντας με τη γλύκα τους χιλιάδες έλληνες φαν της. Μέχρι σήμερα, που το (πλατύ) χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη των φίλων των Slayer καθώς η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα από τη νεοσύστατη μεν, πολύπειρη δε, εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών «High Priority Promotions».

Να υπενθυμίσουμε ότι η συναυλία των Slayer στη χώρα μας έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φίλους της thrash metal σκηνής, καθώς θα είναι η τελευταία ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά, αφού στις αρχές του 2018 ανακοίνωσαν ότι κρεμάνε τις κιθάρες τους αποχαιρετώντας το κοινό τους με μια παγκόσμια περιοδεία που ξεκίνησε από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια τον περασμένο Μάιο. Με τον τρόπο αυτό οι Slayer θέλουν ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους για την υποστήριξη όλα αυτά τα 37 χρόνια γεμάτα με όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.