Έρχεται το 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras – Πότε ξεκινά | dete

Έρχεται το 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras - Πότε ξεκινά

Ανοιχτό κάλεσμα - Open Call για την συμμετοχή street artists στο 4ο Διεθνές Street Art Festival Patras | ArtWalk 4.

Η Art in Progress ανακοινώνει την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος - open call για street artists που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4 που θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο του 2019 στην Πάτρα.

Προσκαλούμε street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών, σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτήρια της Πάτρας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους, από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 έως και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 ηλεκτρονικά, μέσω του site και των social media της Art in Progress ή απευθείας εδώ.

Στόχος του 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4 είναι η εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη, δημιουργώντας παράλληλα τα θεμέλια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μίας οργανωμένης παρουσίας murals και street artists στην χώρα.

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019.