Έρχεται στο Αίγιο τη Δευτέρα ο Λευτέρης Αυγενάκης | dete

Έρχεται στο Αίγιο τη Δευτέρα ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της πολιτικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, εισέρχονται από αύριο τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται  «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το ομολογουμένως δραστήριο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην επικείμενη εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί αρκετές προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας (Μητροπόλεως 49, καθημερινά από τις 7μ.μ. έως τις 8.30μ.μ.).