Έρχεται στην Πάτρα το Ράλι Αχαιός – Η νέα σούπερ ειδική διαδρομή | dete

Έρχεται στην Πάτρα το Ράλι Αχαιός - Η νέα σούπερ ειδική διαδρομή

Το 41ο Ράλι Αχαιός βρίσκεται προ των πυλών και οι προσπάθειες του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών έχουν ενταθεί, καθώς το βράδυ της Πέμπτης, σε συνέντευξη Τύπου στο "Επίκεντρο" θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του δημοφιλούς αυτού αγώνα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 17:00 από τον Μόλο της Αγίου Νικολάου με τα αυτοκίνητα να κατευθύνονται προς την νέα Super Ειδική Διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Mini Περιμετρική της Πάτρας από την είσοδο στο ύψος της οδού Κανακάρη στις 17:20.

Μετά το τέλος της Super Ειδικής Διαδρομής, το Service Park και το Park Ferme θα βρίσκονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Το δεύτερο σκέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί με την έξοδο του πρώτου αυτοκινήτου από το Service Park στις 09:00 την Κυριακή 14 Απριλίου, και θα συνεχιστεί με την πρώτη Eιδική Διαδρομή της ημέρας, Σελινούντας 1 στις 10:08.

Έπειτα, οι αγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν μέσω της πολύ όμορφης απλής διαδρομής στην ειδική Μάνεσι 1 που ξεκινά στις 11:06. Το δεύτερο πέρασμα των ειδικών διαδρομών θα πραγματοποιηθεί στις 13:49 και 14:47 αντίστοιχα. Ο τερματισμός του 41ου Ράλλυ Αχαιός θα γίνει στις 15:42, στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, με την απονομή των επάθλων να διεξάγεται στο ίδιο σημείο.