Έξαλλη ξανθιά παρουσιάστρια που την «έφαγαν» από την αφίσα του καναλιού | dete

Έξαλλη ξανθιά παρουσιάστρια που την «έφαγαν» από την αφίσα του καναλιού

Ποιος είδε την παρουσιάστρια και δεν... τρόμαξε;

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά, πόσο μάλλον στους τηλεοπτικούς σταθμούς!

Στην περίπτωση της ξανθιάς παρουσιάστριας, ο λόγος ήταν το ότι την... πέταξαν από την επίσημη αφίσα του σταθμού, όπως πετάει η καλή νοικοκυρά την τρίχα από το ζυμάρι!

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Νέου Epsilon, Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία στο πλευρό του Θανάση Πάτρα, παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Τι συνέβη όμως και την έβγαλε έξω από τα ρούχα της;

Όλα έγιναν πριν μία εβδομάδα, οπότε και το κανάλι παρουσίασε την καινούρια του αφίσα με αφορμή το επερχόμενο πρόγραμμά του. Από την αφίσα όμως έλειπε μία από τις παρουσιάστριες του σταθμού η Αντελίνα Βαρθακούρη, παρά το γεγονός ότι ο Θανάσης Πάτρας, βρισκόταν κανονικά σε αυτήν!

Η... επίμαχη αφίσα!

Αυτό ήταν, το είδε η παρουσιάστρια και... που σε πονεί και που σε κόβει! Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε έξαλλη και τον έκανε τον σχετικό χαμούλη της.

Από τη στιγμή που το είδε, όσα ακολούθησαν, θα μπορούσε να είναι σκηνή αρχαίας τραγωδίας(σε μια πιο μεταμοντέρνα εκδοχή), καθώς είχε πολύ απ' όλα! Πολύ κλάμα, πολλή ένταση και πολλές φωνές!

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η εξήγηση που δόθηκε στην παρουσιάστρια, ήταν πως επιλέχθηκαν τα πιο... γνωστά πρόσωπα του καναλιού για να βρίσκονται στην αφίσα.

Αυτό καθόλου δεν την έκανε να ηρεμήσει αφού προφανώς, δεν αισθάνεται λιγότερο γνωστή από τα άλλα πρόσωπα του σταθμού!

Τελικά, μετά τις φωνές και τα κλάματα, το κανάλι όπως όπως, ικανοποίησε τις απαιτήσεις της βάζοντάς την στην αφίσα σε πόζα μάλιστα όλο χαμόγελο, που σε τίποτα δεν μαρτυρά, όσα προηγήθηκαν!

youweekly.gr