Ένωση Γονέων Πάτρας: “Συγχαρητήρια σε όλους όσους έκαναν την προσπάθεια τους” | dete

Ένωση Γονέων Πάτρας: "Συγχαρητήρια σε όλους όσους έκαναν την προσπάθεια τους"

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών από το Υπουργείο Παιδείας, το Δ.Σ  της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου της Πάτρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που αποτελεί και το επισφράγισμα μιας μακροχρόνιας, κοπιαστικής διαδρομής και συνεχούς προσπάθειας.

Επίσης, να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί και σύμβουλοι των παιδιών στην μακροχρόνια αυτή προσπάθειά τους.

Τέλος, απευθυνόμενοι σε όσα παιδιά δεν θα περάσουν την πύλη προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στην ζωή τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Τίποτε δεν τελειώνει εδώ. Κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα στην προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων τους, καθώς και για την προσωπική, κοινωνική επαγγελματική τους πρόοδο και καταξίωση.