ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κατέγραφε με κάμερα κινητού τηλεφώνου εργαζόμενους – Ενταση και επεισόδια | dete

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Κατέγραφε με κάμερα κινητού τηλεφώνου εργαζόμενους - Ενταση και επεισόδια

Ακόμη μια παράσταση διαμαρτυρίας έκανε σήμερα, στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας , το σωματείο εργαζομένων, για την πληθώρα των παράνομων -παράτυπων και προκλητικότατων ενεργειών και αποφάσεων του Διοικητή του Νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα το Δ.Σ του Σωματείου αναφέρει σε ανακοινωσή του:
"Μαζί με Εργαζόμενους που συμμετείχαν στη προγραμματισμένη για σήμερα γ.σ του κλάδου μας, επισκέφθηκαν τον Διοικητή του Νοσοκομείου για να πάρουν τις απαντήσεις του για όλα εκείνα τα ζητήματα που του είχαν θέσει τις προηγούμενες ημέρες, για την σωρεία των παρανομιών και παρατυπιών που έχει διαπράξει σε βάρος των Εργαζόμενων, στη δίμηνη παρουσία του στο Νοσοκομείο και ιδιαιτέρως:
- Για την παράνομη αντικατάσταση των Προϊσταμένων.
- Για την παράνομη ανάθεση των παράλληλων καθηκόντων σε Συναδέλφους μας.
- Για την παράνομη Σύσταση και Λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου
- Και βεβαίως την παράνομη και προκλητική μετακίνηση από τον ελλιπέστατο κλάδο των Τραυματιοφορέων.
Ζητήματα για τα οποία, αφού δεν πήραμε καμία ουσιαστική απάντηση, πέρα από την εμμονή του σ΄ αυτές τις προαναφερόμενες παρανομίες και παρατυπίες, που δεν είναι και οι μοναδικές, παρά την εξάντληση του σχετικού διαλόγου και της υπομονής μας, αναγκαστήκαμε να προβούμε σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της Διοίκησης.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι κατά την έναρξη της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, είχαμε και πρωτόγνωρες γεγονότα και εξελίξεις. Η υπό διορισμό Υποδιοικήτρια, που κακώς και παρανόμως παρευρίσκετο στο χώρο (δεν έχει διοριστεί ακόμη επίσημα, δεν έχει δημοσιευτεί ο διορισμός της στο ΦΕΚ και δεν έχει ορκιστεί)
- Αρνήθηκε να αποχωρήσει από τον χώρο προκαλώντας τους Εργαζόμενους με την στάση της και την συμπεριφορά της
- Και το χειρότερο, αν και ΝΟΜΙΚΟΣ, συνελήφθη να καταγράφει με το κινητό της την όλη διαδικασία επί 4:36 λεπτά, γεγονός που ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους εναντίον της.
Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη για την οποία διαμαρτυρόμαστε εντονότατα, εκτιμούμε ότι η εν λόγω κυρία την οποία και ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ, δεν έχει πλέον καμία θέση σ΄ αυτόν εδώ τον χώρο. ΚΑΛΟΥΜΕ τον αρμόδιο Υπουργό εάν και εφ΄ όσον έχει την στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία να σταματήσει αμέσως τις σχετικές διαδικασίες διορισμού της σ΄ αυτήν την θέση και βεβαίως να επαναφέρει στην τάξη τον διορισμένο εκ μέρους τους Διοικητή του Νοσοκομείου".