ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ – Τραυματισμός μαθητή στην διάρκεια αναπαράστασης… αγώνα SURVIVOR | dete

ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ - Τραυματισμός μαθητή στην διάρκεια αναπαράστασης… αγώνα SURVIVOR

 

Το Survivor έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο αφού έχει καταφέρει να χτυπήσει κόκκινο στις τηλεθεάσεις και να μονοπωλεί τις συζητήσεις παντού.Aκόμη και στα Δημοτικά Σχολεία. 10χρονα δεν περιορίζονται μόνο σε συζητήσεις αλλά… παίζουν στα διαλείμματα παιγνίδια σαν και αυτά του Survivor!

Mάλιστα όπως μας κατήγγειλαν γονείς μαθητών δημοτικού σχολείου, πριν μερικές ημέρες, παιδάκι τραυματίστηκε στην διάρκεια ενός τέτοιους δύσκολου παιγνιδιού με εμπόδια που τοποθέτησαν συμμαθητές του στο σχολείο.

Κατά τα άλλα πέρα από το γεγονός ότι μαθητές συζητούν συνέχεια για όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο, δείχνουν προτίμηση ακόμη και σε φαγητά τα οποία κερδίζουν υπό την μορφή «επάθλου» οι διάσημοι ή οι μαχητές!

Κάτι που είναι φυσικό και αναμενόμενο, αφού όλοι γνωρίζουμε, πως η τηλεόραση ασκεί μεγάλη επίδραση στους μεγάλους, πόσο μάλλον στα παιδιά.

Έτσι, έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο σε πολλά δημοτικά σχολεία της Πάτρας, την ώρα του διαλείμματος, οι μικροί μαθητές να μετατρέπουν το προαύλιο σε αναπαράσταση του Survivor!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ