ΠΥΡΓΟΣ - Έκκληση για βοήθεια στον 28χρονο Γιώργο Δημόπουλο!

Έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει τον κύκλο χημειοθεραπειών στον οποίο υποβάλλεται για να πολεμήσει τον καρκίνο, κάνει ο 28χρονος Γιώργος Δημόπουλος από τον Πύργο της Ηλείας.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, πριν από δέκα περίπου χρόνια υποβλήθηκε σε ολική αφαίρεση του παχέους εντέρου καταφέρνοντας έτσι να «νικήσει» τον καρκίνο. Η ζωή του βρήκε τους κανονικούς της ρυθμούς και μάλιστα «έφτιαξε» τη ζωή του, δημιουργώντας τη δική του οικογένεια. Ο καρκίνος όμως εμφανίστηκε και πάλι – στο λεπτό έντερο αυτή τη φορά – με τον ίδιο να δίνει μια νέα και δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τον περασμένο Αύγουστο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα η θεραπεία του συνεχίζεται με χημειοθεραπείες, δυο κάθε μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Στην Πάτρα αύριο ο Νίκος Μακρόπουλος

Μη μπορώντας να ανταποκριθεί στο δυσβάστακτο οικονομικό βάρος για τις θεραπείες αλλά και για να μπορέσει να ζήσει την οικογένειά του, κάνει έκκληση για βοήθεια σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει, είτε επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6942 896032 είτε καταβάλλοντας μια μικρή οικονομική βοήθεια στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας ALPHA Bank 276-002101-156116.