ΠΑΤΡΑ: Σε... ρόλο dj ο Ντέμης Νικολαΐδης - Έπαιξε και Βανδή - Τι είπε όταν του ζήτησαν να βάλει τραγούδι της Βίσση!

Μεγάλο fan club έχει ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Πάτρα, όπως διαπιστώσαμε κατά την επίσκεψή του την Τετάρτη στην πόλη. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα της dream team του Euro 2004 με την Παναχαϊκή, αφού δείπνησε με την ομάδα στην Trattoria, επισκέφθηκε αρχικά το Κελλάρι της Μαιζώνος με συμπαίκτες του και στη συνέχεια βρέθηκε στο Ma Cocotte της Ρήγα Φεραίου.

Η βραδιά περιελάμβανε παράωρα και μια... στάση σε καφέ-μπαρ της Αγίου Νικολάου, όπου μάλιστα ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος για αρκετή ώρα την μουσική.

Οι μουσικές επιλογές του από τα decks ήταν κυρίως λαϊκού ρεπορτερίου, από Αντώνη Ρέμο, μέχρι Παντελή Παντελίδη, ενώ έπαιξε και Δέσποινα Βανδή, λέγοντας χαρακτηριστικά τώρα θα βάλω ένα τραγούδι "που τα σπάει".

Προσιτός, χαλαρός, ευχάριστος, απλός με όλους, κέρδισε τις καρδιές των παρευρισκόμενων, ενώ σχολιάζοντας τις μουσικές του επιλογές ανέφερε: "παίζω πολύ πόνο. Και δεν έχω".

Μάλιστα όταν ένας από τους θαμώνες χαριτολογώντας του είπε "Βίσση, δεν έβαλες", απάντησε αμέσως "Α, μου αρέσει θα βάλω".