ΠΑΤΡΑ – ΣΑΛΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ»: Νοσηλεία… μετά μηνύσεων στο Ογκολογικό του Νοσοκομείου! | dete

ΠΑΤΡΑ - ΣΑΛΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ»: Νοσηλεία… μετά μηνύσεων στο Ογκολογικό του Νοσοκομείου!

 

Οι σχέσεις του Διευθυντή του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» Παναγιώτη Γκινόπουλου με τους εργαζόμενους ήσαν ούτως ή άλλως… «διαταραγμένες» αφού εδώ και καιρό κατήγγειλαν πως «πιέζονται» στον χώρο εργασίας. Οι καταγγελίες είχαν φθάσει μέχρι το Σωματείο και τελικά οι εργαζόμενοι (3-4 από το σύνολο) έκαναν καταγγελία στην Διοίκηση. Η μία κουβέντα έφερνε την άλλη και τελικά ο κ. Γκινόπουλος αντέδρασε με μηνύσεις.

 

Την σχετική καταγγελία δημοσιοποίησε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Κώστας Πετρόπουλος. Ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Κόσμος» πως ο κ. Γκινόπουλος δεν εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργίας της κλινικής με αποτέλεσμα στον χώρο να δημιουργείται μία εμπόλεμη κατάσταση. Συμπεριφέρεται σαν να τους λέει «εγώ είμαι το αφεντικό και πρέπει να χορεύετε όπως θέλω» δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Διευθυντή της κλινικής: «Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αμυνθώ έναντι των επιθέσεων των εργαζομένων. Οι οποίοι με εξέθεταν και με κατήγγειλαν για να με πετάξουν έξω από το Νοσοκομείο» ισχυρίζεται ο κ. Γκινόπουλος και τονίζει: «Αν δεν προέβαινα σε καμία αντίδραση στην καταγγελία που είχαν κάνει, αυτή θα συνεχιζόταν! Υποστήριζαν πως δεν τους φέρομαι καλά, και πως δεν τους μιλάω καλά. Και με κατηγορούν. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Εγώ το μόνο που επιζητώ είναι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να μην ταλαιπωρείται ο ασθενής. Αυτός είναι ο γνώμονας της συμπεριφοράς μου. Η κλινική έχει ταλαιπωρηθεί πολλαπλώς. Και θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται όσο υπάρχει αυτό το πνεύμα» κατέληξε ο κ. Γκινόπουλος.

 

Είναι βέβαιο πλέον ότι οι διαφορές των δύο πλευρών θα λυθούν στα Δικαστήρια. Να θυμίσουμε πως δεν είναι η μόνη κόντρα που έχει αναπτυχθεί στην κλινική. «Ομηρική» η διαμάχη των ογκολόγων (προ μερικών ετών) με αποτέλεσμα η Κλινική να χωριστεί στα δύο. Κάποιοι με την πλευρά του κ. Γκινόπουλου, άλλοι με  την πλευρά της ιατρού ογκολόγου Αθηνάς Χριστοπούλου.