ΠΑΤΡΑ: Ο Δήμος παρενέβη και έσωσε το ζευγάρι στον Ομπλό

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που είχε αποκλειστεί στην περιοχή του Ομπλού από το χιόνι, απεγκλωβίστηκε σήμερα στις 7 το πρωί, από συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων.

Αμέσως μετά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας και των άλλων συναρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου, σε όλο το οδικό δίκτυο των ορεινών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων, με εκχιονιστικά μηχανήματα και μηχανήματα – αλατιέρες, προκειμένου να καθαρίσουν τους δρόμους.

Ειδικότερα, έσπευσαν στις περιοχές: Μοίρα, Ρωμανού, Ελεκίστρα, Πουρναρόκαστρο. Βαλαντούνα, Κρυσταλλόβρυση, Αργυρά, Σελλά, Μαγούλα, Άνω Καστρίτσι, Βούντενη, Μπάλλα, Δραγώλαινα, Συχαινά και Γηροκομειό.

Στο Δημαρχείο, εγινε σύσκεψη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων – Μηχανολογικού Εξοπλισμού, με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που πρέπει να γίνουν αύριοσημερα

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή "εξάρει την υπερπροσπάθεια και την υπευθυνότητα των εργαζομένων του Δήμου, που κάτω από αντίξοες και πρωτόγνωρες για την περιοχή συνθήκες, έκαναν το καλύτερο στην κατεύθυνση του να βοηθήσουν τους δημότες των ορεινών περιοχών".