Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Αχαιού πολιτικού, Βασίλη Μπεκίρη - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ

Την προσεχή Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60) η παρουσίαση του 9ου βιβλίου του Βασίλη Μπεκίρη συγγραφέως, τ. Βουλευτού και τ. Υφυπουργού Παιδείας.

Το νέο βιβλίο του Βασίλη Μπεκίρη το οποίον φέρει τον τίτλο «Από τον Εθνικό Διχασμό στην Μικρασιατική Καταστροφή και την εκτέλεση των έξι», έχει κυκλοφορήσει από την  άνοιξη του 2016 και έχει τύχει ιδιαίτερης υποδοχής με πολλά και κολακευτικά σχόλια.

Στη παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν οι Βουλευτές και τέως Υπουργοί κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος και Κων/νος Τασούλας, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου και Διευθύντρια του Ινστιτούτου Κων/νος Καραμανλής κα Μπότσιου Κων/να και ο  δημοσιογράφος Ιωάννης Σαραντάκος.

Η εκδήλωση θα κλείσει με σύντομη ομιλία του συγγραφέως του βιβλίου Βασίλη Μπεκίρη.

Τέλος είναι ανάγκη να αναφέρουμε ότι στο υπό παρουσίαση βιβλίο αναφέρονται τα τρία μεγάλα ιστορικά γεγονότα, ο Εθνικός Διχασμός, η Μικρασιατική καταστροφή και η εκτέλεση των έξι, τα οποία αποτελούν τα τραγικότερα γεγονότα, όχι μόνον της σύγχρονης ιστορίας μας αλλά και της ιστορικής μας πορείας γενικότερα.