Πέντε συμβουλές για να αισθανθείτε πιο άνετα στο πρώτο ραντεβού

Η έρευνα έδειξε τα ακόλουθα: στο πρώτο ραντεβού,  το 2% των ερωτηθέντων μίλαγε για χρόνιες ασθένειες ή για κακές συνήθειες , το 8% ανέλυε τις αγαπημένες του ερωτικές στάσεις

Το πρώτο ραντεβού είναι ιδιαίτερα αγχωτικό για πολλά ζευγάρια. Μπορεί να κάθεστε ο ένας απέναντι από τον άλλο και να μην έχετε τίποτα να πείτε. Έτσι, η σιωπή μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική.

Ειδικοί σε θέματα φλερτ δίνουν πέντε συμβουλές για να αισθανθείτε πιο άνετα στο πρώτο ραντεβού αφού όμως έλαβαν υπόψη τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που διεξήχθη σε δείγμα 4 χιλιάδων singles στη Γερμανία.

Η έρευνα έδειξε τα ακόλουθα: στο πρώτο ραντεβού,  το 2% των ερωτηθέντων μίλαγε για χρόνιες ασθένειες ή για κακές συνήθειες , το 8% ανέλυε τις αγαπημένες του ερωτικές στάσεις, το 12% αναφερόταν στα οικογενειακά προβλήματα, όπως κληρονομικές διαφορές ενώ το 22% ήθελε να μιλάει για την οικονομική του κατάσταση.

Για να στεφθεί με επιτυχία το πρώτο ραντεβού, ειδικοί σε θέματα σχέσεων και φλερτ παραθέτουν, κάποιες χρήσιμες συμβουλές σε σχετικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας "Bild".
Τι να κάνετε και να μην κάνετε στο πρώτο ραντεβού

1. Μην επιλέγετε ρούχα που δεν σας αντιπροσωπεύουν  Αυτό που θα επιλέξετε να είναι φρεσκοπλυμένο. Αποφύγετε να φορέσετε κάτι καινούριο γιατί δεν ξέρετε πώς θα αισθάνεστε.

2. Καλωσορίστε το ταίρι σας μ΄ένα χαμόγελο. Να είστε φιλική και να μην κρατάτε πολλά πράγματα έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να σας αγκαλιάσει.

3. Συζητήστε συγκεκριμένα θέματα: Μην συζητάτε για πρώην φιλενάδες, για ασθένειες, για άγχος στη δουλειά.

4. Αγγίξτε τον προσεκτικά, στον ώμο για παράδειγμα, για να καταλάβετε πως είναι μαζί του η σωματική επαφή. Να δείτε επίσης και πώς θα αντιδράσει.

5. Λογαριασμός: Το να πληρώσετε μισά μισά είναι πλέον απολύτως φυσιολογικό, αν το δεχτεί ο άντρας που σας συνοδεύει. Διαφορετικά μπορείτε να του προτείνετε να τον κεράσετε ένα ποτό.