Μας θύμισε τα εγκαίνια της Γέφυρας!

Έχει δίκιο ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης! Στα εγκαίνια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου, τον Αύγουστο 2004, υπήρχε «πολιτική ομοψυχία». Έγραψε: «Επειδή κάποιοι εξακολουθούν να παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι "παίχτηκε" σήμερα στα εγκαίνια του σπουδαίου αυτού δρόμου και τι ακριβώς σημαίνει "πολιτικός πολιτισμός" και επειδή δεν "είναι όλοι ίδιοι", δείτε τις φωτογραφίες από κάποια άλλα εγκαίνια, αυτά της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου το 2004. Θα παρατηρήσετε τα εξής:

1) καλεσμένοι και μάλιστα στην πρώτη γραμμή ήσαν οι πρώην Πρωθυπουργός και υπουργός Δημοσίων Έργων, Σημίτης και Λαλιώτης αντίστοιχα.

2) βασικός οικοδεσπότης αλλά και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Γάλλος Διευθυντής του έργου. Ο JeanPaulTeyssandier ήταν και ο βασικός ομιλητής στα εγκαίνια τιμώντας στο πρόσωπό του όλους τους συντελεστές του έργου από τον χαμηλότερο συνεργάτη μέχρι τον πιό υψηλόβαθμο μηχανικό!

Τόσο την προηγούμενη εβδομάδα στα εγκαίνια Τέμπη-Μαλιακός, όσο και σήμερα στην Πατρών Κορίνθου, δεν ήταν καν καλεσμένοι οι Υπουργοί που σχεδίασαν και προχώρησαν το έργο τουλάχιστον στο 80% αλλά -ακόμα χειρότερα- δεν επετράπη σε κανένα στέλεχος των κατασκευαστριών να μιλήσει και να πάρει έστω και για λίγο τον λόγο...

Θα τους μείνει η χολή»!