Και Αχαιός πολιτικός στη λίστα των στόχων της Πώλας Ρούπα - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

- Επτά πολιτικοί είχαν στοχοποιηθεί από την Πόλα Ρούπα

- Μεταξύ αυτών και ο αχαιός πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαίας Γιώργος Παπανδρέου
- Δυο τραπεζίτες και ένας μεγαλοεφοπλιστής και επιχειρηματίας
- Τα κτήρια στο κέντρο της Αθήνας που θα χτυπούσαν οι τρομοκράτες
- Ετοίμαζε εντυπωσιακό χτύπημα η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη

Δεν είχε τέλος ο κατάλογος των στόχων στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα. Πραγματικός συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική μετά τη σύλληψή της και την έρευνα στο σπίτι-γιάφκα της Ηλιούπολης.

Στο στόχαστρό της με σημειώσεις ακόμη και των πινακίδων αυτοκινήτων και του αριθμού των προσώπων της ασφάλειάς τους μπήκαν κορυφαίοι πολιτικοί. Αναμεσα στα ονόματα αυτό των πρώην Πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του νυν αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και τους πρώην υπουργού Οικονομίας Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα ονόματα. Κορυφαίος εφοπλιστής με έντονη παρουσία στο Citi του Λονδίνου, επιχειρηματίας ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας καλλυντικών με διεθνή δράση, επιχειρηματίας με θεσμικό ρόλο και μεγαλομέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Το Έθνος μεταξύ των ονομάτων βρίσκονται και οι δυο κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες, πρώην τραπεζίτες. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα είχε φτάσει λίγο πριν την υπουργοποίηση, ενώ ο άλλος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Μεταξύ των στόχων, ωστόσο βρίσκονται και επτά κτήρια που στεγάζουν σημαντικές εταιρείες και υπηρεσίες, κτήρια τα οποία σύμφωνα με τις σημειώσεις που βρέθηκαν διαθέτουν και σταθερή φύλαξη, αλλά και ελέγχονται συχνά μέσα στο 24ωρο από εποχούμενες περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ.