Καινούργιου για Στικούδη: «Είπε απίστευτες κακίες, έχω πάθει σοκ»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Στικούδη με την Κατερίνα Καινούργιου επειδή η παρουσιάστρια του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» (Epsilon), είχε πει ότι θα προτιμούσε να πάει στη Eurovision η Ελένη Φουρέιρα αντί για εκείνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου.

Αν έχει τις μουσικές γνώσεις και μπορεί να κρίνει, ας το κάνει. Εγώ πάντως δεν θα την κρίνω, ούτε για το αν μπορεί να παρουσιάσει καλά, ούτε για το αν κάνει νούμερα, ούτε για το αν έχει όλα τα στοιχεία στον  λόγο της που χρειάζεται μία καλή παρουσιάστρια

είπε στο ΟΚ!

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τις δηλώσεις της, είπε:

«Έχω πάθει σοκ γιατί έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Κατερίνα. Για το πόσο καλό κορίτσι είναι. Πόσο σέβεται τη σχέση της. Πόσο άξια είναι. Κατερίνα μάλλον δεν τα έχεις δει. Όταν ρωτήθηκα για τη Eurovision, εμένα μου αρέσει περισσότερο να πάει η Φουρέιρα. Τη γνώμη μου είπα. Δεν είμαι ούτε κριτής, ούτε είμαι εδώ επειδή δεν έχω πολύ ωραίο λόγο. Είπε απίστευτες κακίες, έχω πάθει σοκ».

Και πρόσθεσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ: Αυτά θα γίνουν σήμερα στο SURVIVOR

«Στεναχωρήθηκα για όλη αυτή την επίθεση γιατί υπονόησε και πράγματα για τον λόγο μου που είναι κάτι για το οποίο έχω προσπαθήσει πολύ. Και δεν έχει να πει κανείς τίποτα, ακόμα και άνθρωποι που είναι γλωσσολόγοι.Και ακούω τη Στικούδη να μου κάνει τέτοια επίθεση».