Η χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας χάρισε ιδιαίτερες στιγμές σε παιδιά με ειδικές ανάγκες - ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 ο Σχολικός Σύμβουλος 5ης και 18ης Περιφέρειας Ε.Α.Ε. Δυτικής Ελλάδας κ. Αθανάσιος Ρισβάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΕΠΕΑ) και το ΚΕΔΔΥ Αχαΐας, συνδιοργάνωσαν “ Ενημερωτική Επιμορφωτική Συνάντηση” στην αίθουσα “ΑΙΓΛΗ” στο Veso Mare στην Πάτρα.

Η Συνάντηση είχε σκοπό την παρουσίαση υλοποιημένων προγραμμάτων και δράσεων Σχολικών Μονάδων (Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης), για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, για αλληλοαποδοχή, αρμονική συμβίωση με το κοινωνικό σύνολο, ισότιμη κοινωνική εξέλιξη και διασφάλιση της πλήρους προσβασιμότητας των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Η χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, με την παρουσία της, χάρισε ιδιαίτερες στιγμές στα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Με το τέλος της Ενημερωτικής Επιμορφωτικής Συνάντησης οι 49 μαθητές της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, συνοδευόμενοι από τον μουσικό  Πέττα Σπυρίδωνα, τον Δ/ντή του σχολείου  Στεφανόπουλο Στέφανο και τις συνοδούς εκπαιδευτικούς  Βουτσινά Ρεγγίνα και  Ζαχαροπούλου Αθανασία, επισκέφτηκαν το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλου Γρηγόριου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και διάλεξαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από το τραγούδι, να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξή του στην πραγματοποίηση των μουσικών στόχων της χορωδίας.