Η Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων (Ε.Ο.ΠΥ.Δ.) στο Δημοτικό Σχολείο Βραχναιίκων για ενημερωτική εκδήλωση με θέμα πρώτες βοήθειες

Η Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων (Ε.Ο.ΠΥ.Δ.) στο πλαίσιο των δράσεων της για ενημέρωση των πολιτών σε θέματα διάσωσης, διοργάνωσε σε συνεργασία  με το Δημοτικό Σχολείο Βραχναιίκων ενημερωτική εκδήλωση με θέμα πρώτες βοήθειες προκειμένου να εκπαιδευτούν  οι μικροί μαθητές.

Το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που υλοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, παρακολούθησαν 74 μαθητές από την  Ε και ΣΤ τάξη μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.

Σκοπός του σεμιναρίου που επιμελήθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης κ. Απόστολος Δεληγάκης και από την Ε.Ν.Ε ο κ. Χαράλαμπος  Λεβέντης ήταν η εκπαίδευση των μικρών μαθητών ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό μέχρι να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. 

Εμφάνιση DSCN1325.jpg

Εμφάνιση DSCN1332.jpg

Εμφάνιση DSCN1342.jpg

Εμφάνιση DSCN1345.jpg

Εμφάνιση DSCN1348.jpg

Εμφάνιση DSCN1351.jpg

Εμφάνιση DSCN1352.jpg

Εμφάνιση DSCN1354.jpg

Εμφάνιση DSCN1355.jpg