Άντονι Τζόσουα: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και το γλέντι με την Αγγελική Δάρρα στο Λονδίνο! (ΦΩΤΟ)

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έσπασε πιάτα στο Λονδίνου όπου  τραγουδάει η όμορφη Αγγελική

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Με ανεβασμένη διάθεση και κέφι που έφτασε στα ύψη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών και χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στην πυγμαχία και παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών, Άντονι Τζόσουα γλέντησε με την Αγγελική Δάρρα! Η ελληνίδα τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο πασίγνωστο Elysee τον μάγεψε με την ερμηνεία της.

Ο Τζοσουά ήταν με την παρέα του ενώ δεν δίστασε να ανέβει και πάνω στην πίστα πατώντας πάνω στα εκατοντάδες πιάτα! Το «σκηνικό γνωστό για το πασίγνωστο Εlysee» του Λονδίνου. Εκεί όπου το άρωμα της Ελλάδας κυριαρχεί, έχοντας κρατήσει την παλιά συνήθεια των «μπουζουκόβιων»: το σπάσιμο πιάτων. Ευδιάθετος, χαμογελαστός και πολύ φιλικός με όλους όσους τον πλησίαζαν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε να απολαμβάνει την ελληνική μουσική και τον συγκεκριμένο τρόπο διασκέδασης! Όσο για την Αγγελική Δάρρα;

Ήταν για μια ακόμη βραδιά εντυπωσιακή πάνω  στην πίστα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι επιχειρηματίες του κέντρου είναι τόσο ικανοποιημένοι μαζί της που συνεχώς της προτείνουν να παρατείνει  τη συνεργασία της. Η ίδια περνά υπέροχα στην αγγλική πρωτεύουσα, επισκέπτεται πολλούς χώρους, τον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να περπατά στους δρόμους και τις πλατείες, ενώ, όταν βρίσκει χρόνο έρχεται στην Ελλάδα.